Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny deser i nietrudny w przygotowaniu
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44445
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 41
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44445
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 41
Składniki
Ułożyć herbatniki kakaowe na blasze. Ubić kremówkę i powstałą masą posmarować herbatniki, przełożyć je warstwą krakersów. Ugotować budyń z cukrem a po schłodzeniu utrzeć z margaryną - powstałą masą posmarować krakersy. Przełożyć jeszcze raz herbatnikami (ten schemat możemy powtórzyć kilkakrotnie, ja pozostałem na dwóch warstwach). Całość możemy posypać dla ozdoby wiórkami kakaowymi lub kokosowymi. Pozostawić do schłodzenia na noc do lodówki.