Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...zamiast wielkanocnej baby ;-)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1702
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1702
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli.Następnie dodać cukier i żółtka.Wlać olej i zapach.Pod koniec miksowania wsypać mąkę i proszek.Przełożyć ciasto do formy,wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 40-45 min. Po upieczeniu nie wyjmować z piekarnika,uchylić drzwiczki i poczekać,aż ostygnie.Kiedy ostygnie wyjąć z formy i posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO