Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poręczna przekąska owsiana z dodatkiem mango i czekolady... Coś do kawy lub herbaty, ale przyjemne też same w sobie, bo nie przesłodzone i aromatyczne...
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Wymieszać płatki owsiane, mąkę i proszek do pieczenia. Mango i czekoladę pokroić w małą koskę. Ubić masło z cukrem, przez ok. 3 minuty, wbić jajko i ubijać jeszcze minutę. Wsypać płatki z mąką, wymieszać na wolnych obrotach miksera. Dodać mango i czekoladę, wymieszać łyżką do dokładnego połączenia składników. Uformować w blaszce prostokąt o grubości ok. 1 cm. Piec w 180°C przez ok. 25 minut. Zostawić do lekkiego przestygnięcia. Lekko ciepły prostokąt pokroić w małe prostokąty i zostawić do całkowitego ostygnięcia. Smacznego! :D