Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Batoniki ryżowe z kakao"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 427
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 427
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Margarynę stop w rondelku. Dodaj wodę i cukier, mieszając, stop na małym ogniu. Gaz wyłącz, wsypuj nie- wielkimi porcjami mleko w proszku, cały czas mieszając. Dodaj kakao, wymieszaj. Wsyp ryż preparowany, dokładnie połącz.
Masę wylej na blachę (24 na 35 cm). Ostudź, wstaw do lodówki. Gdy masa zastygnie, pokrój na batoniki.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 16, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie