Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Składniki
Białko oddzielamy od żółtka, ubijamy z szczyptą soli. Do ubitej piany wrzucamy wymieszane wcześnie cukry, miksujemy na wysokich obrotach do momentu rozpuszczenia. Wkładamy masę do rękawa cukierniczego i na blachę wyłożoną papierem do pieczenia robimy nasze bezowe różyczki. Piekarnik rozgrzewamy do 120 stopni termoobieg i pieczemy ok 45min następnie zmniejszamy temperaturę do 90 stopni i również ok 45min podsuszamy. Pozostawiamy w piekarniku do wystygnięcia.