Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Beziki z marmoladą"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1450
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1450
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4837
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Składniki
Porcje 15 Przygot. 55 min Cena 0,95 zł Kalorie 196 kcal
Białka ubijaj, aż będą białe i sztywne. Porcjami syp cukier puder. Ubijaj, aż masa będzie lśniąca. Rozpuść kawę w wodzie, ostudź. Dodaj do piany, wsyp mąkę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Szprycą uformuj beziki. Upiecz, potem wysusz i ostudź.
Beziki smaruj marmoladą i sklejaj po 2 ciasteczka.
<strong>Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks