Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Przygotować należy galaretkę wg.przepisu i wstawić do lodówki aby zastygła.
Kiedy już galaretka zstężeje - do miski wlewamy smietanę kremówkę i ubijamy na sztywno.
Dodajemy 5 łyżek cukru pudru i ubijamy ponownie.
Na koniec dodajemy serek mascarpone .Miksujemy.
Galaretkę zstężałą kroimy nożem na kwadraciki i wrzucamy do masy. Mieszamy.
Nakładamy do pucharków . Dajemy na mase ananasy pokrojone i rodzynki. I do lodówki. SMACZNEGO ŁASUCHY!