Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnoręcznie wykonane czekoladki kokosowe z niecodziennym dodatkiem. To właśnie jest czas na zdobycie młodych pędów sosny, wiosna w tym roku przyszła wcześnie a z wielkim przytupem.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1056
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1056
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Składniki
Niedojrzałe męskie pędy sosny płuczę, osuszam i ręką ocieram zielone kuleczki z pędu. Wiórki lekko rozdrabniam w młynku do kawy. Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej, dodaję mleko, wiórki kokosowe i zielone ziarenka sosny.
Łyżeczką przekładam ciepłą czekoladę do foremek i schładzam w lodówce, lub zamrażalce.