Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z powidłami śliwkowymi"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 66
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8935
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 139
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 35
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 291
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2930
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 66
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8935
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 139
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 35
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 291
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2930
Składniki
Kapustę kiszoną opłucz, odciśnij, ugotuj. Kapustę białą ugotuj. Obie kapusty wymieszaj. Grzyby namocz, osusz, ugotuj. Ostudź, pokrój. Wymieszaj z kapustami.
Cebulę posiekaj, zeszklij na smalcu. Mięso, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju. Dodaj cebulę. Przełóż do kapust, dodaj przyprawy, powidła, koncentrat, keczup i wino.
Wymieszaj, gotuj ok. 40 minut, często mieszając. Przypraw.
Przepis przysłała Jolanta Kuna z Trześni</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie