Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Blok czekoladowy"
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Składniki
Herbatniki i orzechy pokrusz na dość drobne kawałki.
Zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki wyłożonej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax