Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Blok czekoladowy z groszku ptysiowego to szybkie w przygotowaniu ciacho bez pieczenia.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 230
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 230
Składniki
Do garnka wrzucamy masło, cukier, kakao i wlewamy wodę. Wszystko stawiamy na ogniu i często mieszamy. Gdy tylko się zagotuje zdejmujemy garnek z ognia. Do przestudzonej masy dodajemy mleko w proszku i groszek. Mieszamy dokładnie. Masę przekładamy do foremki keksowej. Schładzamy minimum 2 godziny w lodówce. Smacznego ;)