Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kultowe pyszne muffinki w wersji z jagodami
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1422
Polecam.
Odsłon: 223
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7987
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1422
Polecam.
Odsłon: 223
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7987
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Wysmaruj formę do muffinek masłem lub umieść w otworach papilotki lub możesz zrobić papierki samodzielnie z papieru do pieczenia tak jak ja.
W jednej misce umieść suche składniki. Wymieszaj. W drugiej misce połącz mokre składniki razem. I teraz według zasady zawsze łączymy SUCHE składniki z Mokrymi. Wymieszaj drewnianą łopatką. Porcje ciasta wykładaj łyżką. Wstaw do piekarnika na 25 min,