Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem na gładką masę, dodając kakao i masło. Na dnie deki (formy keksowej) ułożyć herbatniki posmarować przygotowaną masą na kremie ułożyć kolejną warstwę herbatników docisnąć, układać kolejne warstwy aż do wyczerpania składników. Włożyć do lodówki a kiedy zastygnie polać czekoladą udekorować orzechami.