Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7133
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 348
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7133
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 348
Składniki
Umiec biszkopt według własnego uznania.
Z brzoskwiń odlać sok i dolać wody aby w sumie był 1 litr, dodać 2 łyżki cukru, trochę odlać do wymieszania budyniu. Resztę zagotować i wlać rozpuszczony bydyń, w gorącą masę włożyć kostkę margaryny i wsypać 2 galaretki, włożyć pokrojone w kostke brzoskwinie, wszystko wymieszać i włożyć na biszkopt.
Po ostygnięciu masy wkładany ubitą śmietanę.