Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budyń waniliowy na popołudniowy deser. Polecam.
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Mąkę ziemniaczaną mieszamy w 100 ml mleka, pozostałe mleko zagotowujemy z cukrem waniliowym i masłem, słodzimy do smaku.
Do gotującego się mleka dodajemy wymieszaną mąkę ziemniaczaną. Cały czas mieszamy do zgęstnienia się budyniu. Budyń nalewamy do salaterek, dekorujemy miętą. Smacznego!!!