Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze się taki nie narodził żeby mu nie smakowały ;)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Białka ubić mikserem ze szczyptą soli na bardzo sztywno, wsypać budyń, cukier wanilinowy, cukier, mąkę, dodać żóltka, wlać mleko i mikserem połączyć składniki.
Jabłka powinny być bardzo cienko pokrojone. Jabłka obrać ze skórki, pokroić na cienkie kawałeczki, wsypać do ciasta i łyżką wymieszać.
Olej rzepakowy musi być bardzo mocno rozgrzany. Na bardzo gorącym oleju smażyć nie duże porcje placuszków na złocisto z każdej strony, odkładać na ręcznik papierowy a potem na talerz.
Placuszki są również smaczne bez jabłek.