Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser o zróżnicowanych smakiem składnikach
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27479
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1218
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27479
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 167
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1218
Składniki
Blaszkę 25x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia.Ułożyć warstwę krakersów.
Na krakersach ułożyć maliny.
Budynie rozpuścić w szklance mleka,pozostałą część zagotować z cukrem.Do gotującego mleka wlać budyń,chwilę pogotować .Wyłożyć na maliny.Przykryć warstwą krakersów.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody ,gdy zaczyna tężeć wyłożyć na ciasto.Posypać wiórkami kokosowymi.