Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cebula z kapustą"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 61
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8921
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 127
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 280
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2917
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 61
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8921
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 127
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 33
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 280
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2917
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebule obierz, zetnij wierzchy, miąższ wydrąż, nienaruszając skórek. Środek oprósz solą i pieprzem, skrop oliwą.
Kapustę poszatkuj. Gruszkę obierz, zetrzyj na tarce. Rodzynki drobno pokrój. Seler oczyść, zetrzyj na tarce (powinny wyjść dwie łyżki). Kapustę, gruszkę, rodzynki i seler wymieszaj z pokruszonym serem, skrop miodem, przypraw solą i pieprzem. Farszem napełnij cebule. Ułóż w natłuszczonej formie, piecz 20-30 minut w temp. 200°C.Źródło: Chwila dla Ciebie