Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe ciastka bez dodatku cukru
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Składniki
Daktyle zalej wrzątkiem i odstaw na około 30 minut, siemię lniane zmiel
W misce wymieszaj wszystkie składniki oprócz daktyli, ciasto zagnieć ręką
Daktyle odsącz, pokrój na małe kawałki i dodaj do ciasta, ponownie zagnieć
Rozgrzej piekarnik do 180°C, na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłóż około 14 ciastek, piecz przez 15 minut i obróć na drugą stronę, piecz następne 10 minut
Ciastka pozostaw do ostygnięcia w otwartym piekarniku