Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miały być ozdobione ale takie smakują najlepiej:) do kawy czy dla maluszka:)
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Składniki
Mieszamy mąkę,cukier puder i sól
Osobno mieszamy żółtko z masełkiem
Łączymy składniki i wyrabiamy ładna jednolitą masę najlepiej robotem kuchennym
Odstawiamy na godzinkę do lodówki:)
Rozwałkowujemy ciasto i wycinamy ciasteczka ;)
Pieczemy od 8 do 12 minut ja piekłam w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni około 9 minut,w zależności od grubości ciasteczek Ciasteczka wkładamy do pojemnika i przechowujemy dość długo:):) Smaczności