Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobre i dosyć szybko je się robi. Najlepsze są na drugi dzień
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
1. Margarynę ubijamy z cukrem za pomocą miksera.Następnie dodaj mąkę,jaja,proszek do pieczenia i kakao.Czekoladę kroimy grubo i dodajemy do ciasta. 2. Za pomocą łyżki nakładamy niewielką porcję ciasta na papier do pieczenia. Musimy zachować odpowiedni odstęp, by ciastka się nie połączyły. 3. Ciasteczka pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni piekarniku (termoobieg 150 stopni) przez 11 minut.