Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciastka wręcz rozpuszczają sie w ustach .
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 201
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 201
Składniki
Owoc mango obrać. miąższ podciąć i zmiksować . Pozostawiając kilka ładnych cząstek do przyprawienia. 2 połączyć z masą mleczno-jajeczną . pozostawiając w piekarniku na 15 lub 20 min w temperaturze 180 stopni.Domieszać śmietanę, Krem przybrać cząstkami mango i kruszonką. GOTOWE!!