Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pomysł na szybkie, proste do przygotowania ciasto. Jest pyszne.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Łączymy ze sobą mąkę, kaszę mannę, cukier, cukier waniliowy oraz proszek do pieczenia. Przygotowujemy małą tortownicę. Na jej powierzchni równomiernie rozprowadzamy połowę sypkich składników oraz aronię – ja wykorzystałam aronię z nalewki. Na aronii rozprowadzamy drugą część suchych składników. Na wierzch ścieramy, na dużych oczkach tarki, masło. Całość pieczemy 60minut w temperaturze 180st. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.
Polecam