Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orginalne ,szybkie ,proste coś dla łasucha...
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 43
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 43
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Składniki
na rozgrzane masełko wsypujemy cukier i klarujemy szybko dodajemy płatki i jeszcze chwile podgrzewamy mieszajac (nie za duzy ogień bo łatwo można przypalić) mają byc chrupiutkie powleczone skarmelizowanym cukrem
wykładamy do zarodpornej foremki na to jabłka i ubitą piane z białek z cukrem zapiec aż sie beza zrumieni..