Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinia faszerowana"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13743
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 65
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 179
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13743
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 65
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 179
Składniki
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż i usunąć gniazda nasienne. Pokroić jedną cebulę w plasterki.
Drugą cebulę i czosnek posiekać. Rozgrzać masło na patelni, zeszklić cebulę i czosnek. Dorzucić pokrojone pieczarki i paprykę, dusić razem przez około 10 minut.
z patelni zagęścić zasmażką przygotowaną z mąki i masła, doprawić. Napełnić farszem cukinie, na wierzchu położyć paski żółtego sera. Włożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, obłożyć plastrami cebuli, zapiekać przez 25 minut w temp. 180 stopni. Udekorować ziołami.
ok. 55 minutŹródło: Twoje Imperium