Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cukinia z mozzarellą"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Cukinię przekrój na 4 części. Wydrąż pestki, oprósz solą, pieprzem. Do każdej części włóż kawałek mozzarelli.
Obtocz cukinię w jajku, bułce tartej i obsmaż ze wszystkich stron na oleju.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu.
Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 2, cena za porcję 0,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie