Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukinie nadziewane mielonym mięsem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 26
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 71
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 26
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 71
Składniki
Marchewkę, cebulę, czosnek i pora obierz, pokrój w kostkę. Oliwę rozgrzej na patelni, włóż mięso, podsmaż. Dodaj warzywa i koncentrat pomidorowy, podsmaż.
Wlej wino i pomidory wraz zalewą (pomidory najlepiej zmiksuj). Przypraw tymiankiem i bazylią. Duś 10 minut. Przypraw solą, pieprzem oraz szczyptą cukru.
Cukinie umyj, pokrój na duże kawałki. Każdy wydrąż, pozostawiając cienką warstwę miąższu od spodu. Napełnij przygoto wanym farszem, posyp serem. Piecz 20-25 min w 200°C.
Przepis przysłał Piotr Modelewski z Woli Miedniewskiej.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie