Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie cynamonowe ciastka przekładane dżemem.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 595
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 144
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 112
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 595
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 144
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 112
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: zmiksować kolejno: masło, cukier, jajka, mleko, cynamon, mąkę. Zagnieść ciasto i dać na 40 min. do lodówki. Rozwałkować, wycinać ciastka i piec 15 min. w 200 st. C. Dżem zblendować i przełożyć nim wystudzone ciastka.