Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na obłędnie cynamonowe racuchy z jabłkami- bez drożdży!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 97
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 97
Składniki
Jabłka obieramy ze skórki, pokroić w plastry a następnie wyciąć gniazda z pestkami. Wszystkie składniki na ciasto wrzucić do jednej miski i wymieszać na jednolitą masę. Na rozgrzany olej nałożyć po łyżce ciasto, no to plaster jabłka a następnie przykryć kolejną warstwą ciasta. Racuchy smażymy na małym ogniu po kilka minut z każdej strony. Ciasto pięknie wyrośnie podczas smażenia. Smacznego!!