Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cytrynowa rybka"
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 88
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 88
Składniki
45 minut • Porcja 240 kcal • Koszt porcji 4,50 zł • Przepis na 4 porcje
Podaję ją na świąteczny stół już drugi rok! Kasia Łuczak z Gostynia Wlkp.
W miseczce łączę jogurt z musztardą, ścieram skórkę cytrynową i dodaję pietruszkę. Całość mieszam. Przygotowane filety rybne polewam sokiem z cytryny, solę.
Blaszkę wykładam folią aluminiową, dno lekko smaruję marynatą, układam rybki, na każdy kawałek dodaję przepołowiony ząbek czosnku, wylewam całą pozostałą marynatę, przykrywam folią, zapiekam do 20 min w temp. 190°C.Źródło: Kobieta i życie