Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie cytrynowe z białym, słodkim nadzieniem :-)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki ze skórką startą z cytryny. W drugiej misce wymieszać mokre składniki z 6-cioma łyżeczkami soku z cytryny. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wykładać łyżkę ciasta, kostkę czekolady i kolejną łyżkę ciasta (powinno być troche więcej niż 3/4 foremki)
Piec w temp. 180-190 stopni ok. 25 min.
smacznego :-)