Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste muffinki z lekką nutą cytryny :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6052
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 307
Składniki
Wszystkie składniki miksujemy za pomocą miksera na gładką masę. Formę na babeczki smarujemy olejem (wtedy nie ma potrzeby wykładania ich papilotkami, bo babeczki łatwo wyjąć po upieczeniu). Nakładamy ciasto za pomocą zwilżonej łyżki. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 st.C przez ok. 20-25 min, bez termoobiegu. Gotowe muffinki studzimy na kratce. Dekorujemy po całkowitym wystudzeniu. Smacznego !