Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa jak dla mnie :) jest najlepsza.Można zrobić z czym tylko chcemy.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuszczamy -masło, cukier, wodę. W osobnym naczyniu mieszamy mleko z kakao. Gdy masa z masła, wody i cukru będzie lekko chłodna wlewamy ją do mleka wymieszanego z kakaem. Mieszamy najlepiej ręką .Masa odchodzi ładnie od ręki. Wkładamy do foremki i chłodzimy w lodówce dwie godziny.