Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ciepła czekolada na bazie mleka kokosowego.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88282
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88282
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Składniki
Do miski lub dzbanka w mikserze wsypać kakao, wlać wodę, dodać ksylitol lub inny słodzik.
Mleczko kokosowe podgrzać w rondelku.
Połączyć mleko z napojem kakaowym, zmiksować.
Ciepłą czekoladę można przelewać do szklanek. SMACZNEGO :)