Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czekoladowa pianka z brzoskwinią"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka zmiksuj z cukrem. Dodaj mąki i startą czekoladę. Dno tortownicy wyłóż papierem do pieczenia. Wlej masę i piecz 30 minut w 180°C.
Galaretki rozpuść we wrzątku (weź połowę płynu podanego na opakowaniu). Dodaj jogurt i rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladę. Dokładnie zmiksuj.
Na schłodzone ciasto delikatnie wyłóż piankę. Wstaw do lodówki na dwie godziny. Brzoskwinię umyj, obierz, pokrój w kostkę. Podawaj ciasto udekorowane owocami. Możesz udekorować je innymi owocami.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień