Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowe pyszności...
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Składniki
Mieszamy ze sobą w miseczce mąkę, cukier, proszek do pieczenia, posiekane orzechy laskowe i kakao.
W drugiej miseczce mieszamy ze sobą mleko, sok bananowy, jajka, rozpuszczoną i posiekaną margarynę. Sypkie składniki mieszamy z mokrymi.
Po wymieszaniu dodajemy pokruszoną czekoladę. Ciasto przekładamy do formy na muffiny wyłożoną papilotkami. Pieczemy przez około 20 minut w temperaturze 180 stopni.