Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega smaczne, rozpływa się w ustach. Przepis jest na dużą blachę, można zmniejszyć proporcje.
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 18
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5464
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 315
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 18
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5464
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 315
Składniki
wykonanie ciasta; Masło zmiksować z cukrem na puch. Dodawać stopniowo po całym jajku. Następnie na przemian wymieszane ze sobą suche składniki i mleko. Gdy ciasto będzie już dobrze wymieszane, dodajemy pokrojone banany i mieszamy szpatułką. Następnie przekładamy do formy. Pieczemy w 170* ok. 50 minut. Wykonanie polewy; Czekoladę należy połamać i dodać do podgrzanego z cukrem jogurtu. Wymieszać, aż powstanie czekoladowy sos. Jeszcze ciepłym polać ciasto. Smacznego.