Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują lepiej jak faworki.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 154
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 119
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 216
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 44
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 154
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 119
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 216
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 44
Składniki
Wykonanie: Żółtka roztrzepać z mąką dolewając mleka tyle aby ciasto miało konsystencję śmietany. Wsypać cukier waniliowy, sodę, sól, dodać wódkę i ubite na sztywno białka. Olej rozgrzać w małym rondelku, wlewać ciasto przez lejek tworząc „ ESKI FLORESKI”. Odsączyć na ręczniku papierowym, posypać cukrem pudrem i podawać.