Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno jabłkowy deser.Podaję ilość składników na dwa większe lub cztery mniejsze pucharki:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Jabłka umyć,obrać i zetrzeć na tarce o większych oczkach,doprawić cukrem,sokiem z cytryny i skórką.Utrzeć z serkiem,rozłożyć do pucharków. Śmietankę kremówkę ubić i udekorować nią masę jabłkowo-serową a następnie posypać posiekanymi migdałami (można je przedtem podprażyć na suchej patelni) Smacznego.