Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce ze śmietanką to idealne połączenie!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 319
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 25
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 319
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 25
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Jogurt zmiksować z cukrem pudrem i śmietanką.
Kiwi i brzoskwinie obrać i zmiksować. Maliny podgrzewać z brązowym cukrem aż puszczą sok, zmiksować.
Do wysokich szklanek/ kieliszków na dno przełożyć brzoskwinie, następnie maliny. Potem rozłożyć białą warstwę, mus z kiwi i znowu białą warstwę. Na wierzch można dać maliny. Smacznego!