Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser sernikowy z owocami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Brzoskwinię umyj i pokrój na wąskie cząstki. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Twaróg utrzyj z masłem, a żółtka z cukrem. Obie masy połącz ze sobą i wlej do naczynia. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C.
Białka ubij na sztywną pianę ze szczyptą soli i wyłóż na wierzch deseru. Udekoruj owocami. Zapiecz 20 minut w temperaturze 180°C. Orzechy lekko upraż na suchej patelni. Posyp nimi deser.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień