Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega zdrowy deser lub drugie śniadanie w formie musu. I te kolory! Deser jest śliczny, ma aksamitną konsystencję, w smaku jest pyszny i ma mnóstwo wartości odżywczych.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
W wysokim naczyniu zblendować awokado, banana, jogurt i 2 łyżki syropu klonowego. Rozłożyć do pucharków połowę musu na spód każdego pucharka/miseczki. Do reszty musu dodać kakao i 1 łyżkę syropu klonowego. Zblendować jeszcze raz. Rozłożyćna pierwszej warstwie musu. Na wierzchu ułożyć świeże owoce, np. borówki, maliny.