Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeden z najprostrzych deserów domowych..........
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
rozpuscic galaretki tak jak na opakowaniu tylko 1 agrestowa w połowie ilosci wody poniewaz połaczymy ja z przygotowana bitą smietaną.Tężejace galaretki dajemy na przemian z bitą smietaną.Na sam wierzch dajemy troszke bitej smietany i układamy do każdej szklanki po kilka galaretek w cukrze i gotowe