Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser z galaretką"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 147
Składniki
Rozpuść galaretkę w szklance wrzątku, ostudź. Cukier puder utrzyj z żółtkami. Wymieszaj z serkiem oraz skórką z pomarańczy. Przełóż krem do pucharków, posyp kakao. Udekoruj galaretką.
Ten szybki deser cieszy się wielkim powodzeniem.
Porcje 6 30 min Cena 1,20 zł Kalorie 320 kcal
<strong>Alicja Dominik z Bydgoszczy</strong>Źródło: Takie jest życie