Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser to takie pomieszanie z poplątaniem, a mimo wszystko smaczny ;)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5447
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 295
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28010
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5447
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 295
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28010
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 104
Składniki
Na dnie kieliszka ułożyć pokrojonego w kostkę ananasa i płatki kukurydziane. Następnie do kieliszka wsadzić granat i "zasypać" pokrojonymi orzechami włoskimi.
Śmietankę chwilę zmiksować z pudrem. Wlać mleczko kokosowe i całość przez chwilę miksować. Kremem zalać zawartość kieliszka.
Udekorować owocami granatu i listkami mięty. Smacznego!