Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy deser na bazie jabłek to moja propozycja na smaczny deser ;)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 44
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 44
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
Obrane jabłka, pozbawione gniazd nasiennych pokroić w kostkę i rozgotować z dodatkiem brązowego cukru i wody. Kiwi z miksować z cukrem pudrem na mus.
Serek waniliowy wymieszać z pestkami granatu, kilka naście troszkę pestek odłożyć do dekoracji. Na dno wysokich szklanek najpierw przełożyć ostudzone jabłka, potem kiwi i na wierzch serek z granatem. Przyozdobić pestkami i świeżą mięta. Przed podaniem można dodatkowo schłodzić ;) Smacznego!