Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Góramarcina narobiła mi smaka ,więc postanowiłem zrobić swoją wersję tego pysznego deseru
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 34
Składniki
Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Uprażyć na maśle z dwoma łyżeczkami cukru cynamonowego.
Rodzynki namoczyć w mleku ,po czym zagotować dodając aromat migdałowy ,2 łyżeczki cukru i łyżeczkę masła. Następnie wsypać kaszę ,zagotować. W salaterce na dno ułożyć uprażone jabłko i zalać kaszą manną. Smakuje na ciepło jak i na zimno.