Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser z serków homogenizowanych i galaretek"
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 91
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 22
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 91
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 22
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
Składniki
Każdą galaretkę rozpuść w 1,5 szklanki gorącej wody, wystudź, wstaw do lodówki. Twaróg zmiksuj z cukrem pudrem. Żelatynę zalej 1/4 szklanki zimnej wody, odstaw. Podgrzej, wystudź. Dodaj do masy serowej, wymieszaj.
Galaretki pokrój w kostkę, wymieszaj z masą serową. Całość przenieś do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień