Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dania i desery z dodatkiem własnych owoców wszystkim domownikom i gościom zawsze smakują. To jeden z ostatnich takich deserów, ponieważ jesień rozgościła się na dobre i owoców coraz mniej.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5416
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5416
Składniki
Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Dodać sok z cytryny. Na dno pucharków włożyć po łyżce zmieszanych owoców. Na owoce wyłożyć ubitą śmietanę. Wstawić na 15 minut do lodówki. Wierzch udekorować świeżymi owocami i listkami mięty. Podawać schłodzony.