Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deserek dla smakoszy słodkości.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Galaretki ugotować w ½ litra wody, ostudzić i pokroić w kostkę. Zimną śmietanę ubić z cukrami i przekładać na przemian z galaretką w pucharkach. Następnie czekoladę i masło rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać miód i mleko. Powstałym sosem polać deser w pucharkach i odstawić w chłodne miejsce.